oktober 05, 2014

RASBERRY ROSEGod søndag!

Håper alle har hatt og har en fin helg, her i heimen har det blitt mye cupcakes. I dag baker jeg smaksprøver til hun som har bestilt cupcakes til dåp. Jeg vil jo gjerne at hun skal være fornøyd med smakene hun velger. Jeg lager vanilje, sjokolade, gulrot, mocca og lime. Blir spennende å høre hva hun synes, og hvilke smaker hun velger å bestille. Jeg holder en knapp på sjokolade og lime, de er SÅ gode. 

Så, siden tiden min i dag går med til masseproduksjon, får dere bilder og oppskrift på bringebær-cupcakesene jeg lagde forrige helg. De er virkelig helt nydelige, svigermor forsynte seg av disse flere ganger, og hun er ikke nådig når det kommer til glutenfritt og sukkerfritt. Så det er et godt tegn :) Enjoy!
RASBERRY ROSE
bringebærcupcakes med bringebær-ostekrem og sjokoladerose

Cupcakes
5 egg
1 dl sukrin
4 ss finmalte mandler
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
50 g smør

Frosting
150 g bringebær
Sukrinmelis etter smak
2 bokser philadelphia kremost

Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett tilslutt. Fordel i cupcakes-former. Rør syltetøy av bringebær og sukrinmelis. Jeg brukte ca 2 ss melis, men tilsett søtning etter egen smak. Legg en liten teskje syltetøy ned i hver muffins før du steker de midt i ovnen på 175 grader i 20 min. Avkjøles på rist.

Rør resten av bringebærsyltetøyet med kremosten til en jevn frosting. Fyll frostingen i en sprøytepose og dekorer. Topp det hele med sjokoladeroser av sjokoladeganache. Oppskrift her.Nyt, det er søndag :)
-Live-


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar