oktober 17, 2014

LUCKY ME

- et lite utvalg produkter fra sponsorpakken -


For en tid tilbake fikk jeg verdens fineste mail. Avsenderen var Funksjonell Mat, og til min store overraskelse og glede hadde noen på kontoret deres lest om meg i Bake, funnet bloggen min, og latt seg imponere. Jeg ble rost opp i skyene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg satt og skalv i en time etter jeg hadde lest den mailen. 

I tillegg til å skryte av meg, ville de gjerne inngå et samarbeid. Med lille meg, som bakte litt cupcakes? Er det rart jeg ble satt ut? Uansett, jeg takket selvfølgelig ja, og har siden den gang blitt publisert på facebooksiden deres, på nettsiden og i oppskriftsdatabasen. Og om ikke det var nok, så har jeg vært så heldig å få sponset produkter. Jeg har til nå mottatt to sponsorpakker, og jeg kommer ikke over hvor heldig jeg er. 

I dag dro jeg på besøk på kontoret til Funksjonell Mat. Jeg hadde med eplecupcakes og cashewnøttcupcakes, og de falt i smak. For en herlig gjeng mennesker, som virkelig brenner for konseptet sitt. Det er så gøy å snakke med noen som er like opptatt av sunn bakst som meg, og som kan fortelle uavbrutt om ulike sukrinvarianter med glød i øynene. Jeg fikk smake på noen nye produkter som forhåpentligvis kommer i butikkene snart, blant annet stevia-sjokolade og ostekake-kakemix. Herlighet, GLED DERE! 

Jeg dro derfra med en stor eske produkter, og et stort smil om munnen. Tusen takk til Funksjonell Mat, jeg er så heldig! :)- alt du trenger til enkle vaniljecupcakes -


Ellers så har jeg en stor bestilling på gulrotcupcakes til en 4-års dag på søndag. Det er SÅ gøy. Bilder og oppskrift kommer når de er sendt avgårde. 

Håper alle får en fin helg! 


-Live-


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar