oktober 16, 2014

ITS ALL ABOUT PEANUTS





No words needed?

Jeg lagde disse peanøtt-cupcakesene for et par dager siden, og OM jeg har gledet meg til å dele denne oppskriften, og ikke minst disse bildene som tilogmed gir meg, som har spist for altfor mange cupcakes i det siste, skikkelig vann i munnen. Den frostingen, let me tell you about creamy!



PEANUTEBUTTERCUPCUPCAKES
peanøttcupcakes med peanøttsmørfrosting og peanutbuttercups

Cupcakes
5 egg
1 dl sukrin
4 ss finmalte mandler
2 ss peanøttmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
50 g smør 

Frosting
1/2 porsjon smørkrem
2-3 ss peanøttsmør

Peanutbuttercups
Peanøttlag:
2 ss kokosolje
3 ss peanøttsmør
Sjokoladelag:
2 ss kokosolje
1 ss kakao
søtning etter smak
(alternataivt, en porsjon hjemmelaget hvit sjokolade)


Lag peanutbuttercups først. Smelt kokosolje og peanøttsmør. Fordel i former, fyll de halvfulle, og sett i fryseren. Smelt kokosolje, kakao og søtning. Fordel over peanøttlaget når det har stivnet, og sett de tilbake i fryseren.

Lag deretter smørkrem, oppskrift og instruksjoner i link. Alternativt, hvis du ikke har tid til å lage denne smørkremen, kan den forenklet lages sånn som dette.

Tilslutt lager du cupcakes. Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett tilslutt. Fordel i cupcakes-former. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 20 min. Avkjøles på rist.

Fyll frostingen i en sprøytepose og sprøyt en topp på hver cupcake. Sprøyt en mindre topp på hver peanutbuttercup.  Sett oppå hverandre som på bildene over. 

Dette er HIMMEL! 



God torsdag :) 
-Live-







Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar