oktober 08, 2014

CASHEW CHOCOLATE SWIRL






CASHEW CHOCOLATE SWIRL
cashew-cupcakes med sjokoladeganache og smørkrem

Cupcakes
5 egg
1 dl sukrin
4 ss finmalte cashewnøtter
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
50 g smør
En håndfull hakkede cashewnøtter

Frosting
1/2 porsjon sjokoladeganache 
1/2 porsjon smørkrem

Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett tilslutt. Fordel i cupcakes-former. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 20 min. Avkjøles på rist.

Smør litt smørkrem utover hver cupcake. Spre de hakkede cashewnøttene ut på en tallerken. Sett cupcakesene på hodet i cashewnøttene, så det fester seg et lag med hakkede nøtter til laget med smørkrem.

Finn frem en sprøytepose. Hold i sprøytetuppen med den ene hånden og vreng posen nedover hånden som du ser på bildet lenger opp. Ta en spiseskje smørkrem oppi sprøyteposen, deretter en spiseskje sjokoladeganache. Gjenta annenhver spiseskje med de to frostingene. Når du nå sprøyter frosting på cupcakesene vil dette gi den fine tofargede effekten. Så fint det blir! 

Og så godt det smaker! Kos deg :) 


-Live-




Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar