Da jeg fikk ny forsyning fra iherb i går, med blant annet White Chocolate Peanutbutter var det ingen tvil om hva slags cupcake jeg måtte lage i dag. Det ble sjokolade/peanøtt-cupcake fylt med peanøttsmør og dekket med ostekremfrosting. Tidenes beste kombinasjon. Prøv den!
CHOCOLATE PEANUTBUTTER CUPCAKES
fylt med peanøttsmør
Cupcakes (8 stk)
5 egg
1 dl sukrin
4 ss mandelmel
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
3 ss kakao
2 ss + 8 ts White Chocolate peanutbutter (eventuelt vanlig sukkerfritt peanøttsmør)
Ostekrem
200 g philadelphia
100 g mykt smør
1 ts vaniljepulver
6 ss sukrinmelis
Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett sammen med 2 ss penøttsmør. Fordel i cupcakes-former og stek midt i ovnen på 175 grader i 20 min.
Grav ut et hull i hver cupcake og fyll med en ts peanøttsmør.
Visp Philadelphiaosten luftig. Rør inn sukrinmelis og vaniljepulver. Bruk helt mykt smør og bland det raskt inn i osten. Ha frostingen i en sprøytepose og dekorerer.
-Live-
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar