august 14, 2014

LIMONADE


Jeg elsker bakst med sitrusfrukter, og har vært helt hekta på å putte appelsin i alt jeg har spist om dagen. I dag tenkte jeg å prøve meg på en cupcake med lime, og det ble stor suksess. Denne er den perfekte balanse mellom søtt og surt, den smelter på tungen og smaker SKIKKELIG lime. Nam!


LIMECUPCAKES
med limesirup og limefrosting

Cupcakes (8 stk)
5 egg
1 dl sukrin
4 ss mandelmel
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
finrevet skall av 2 lime
saften fra 1 lime

Sirup
saften av 2 lime
sukrinmelis

Frosting
100 g philadelphia
100 g mykt smør
6 ss sukrinmelis
finrevet skall av 2 lime
grønn konditorfarge


Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett sammen med limeskall og limesaft. Fordel i cupcakes-former og stek midt i ovnen på 175 grader i 20 min.

For å lage sirupen, klem bare ut saften av 2 lime og bland inn sukrinmelisen. Sirupen skal beholde en klar farge, så ikke tilsett for mye sukrinmelis, ca 2 ts. Smak til. Stikk små hull i cupcakesene mens de fortsatt er varme og bruk en teskje til å dynke dem med sirup. Avkjøl.

Visp Philadelphiaosten luftig. Rør inn sukrinmelis, limeskall og konditorfarge. Bruk helt mykt smør og bland det raskt inn i osten. Avkjøl frostingen i kjøleskapet i ca en time før du har den i en sprøytepose og dekorerer.



  -Live-




Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar