august 17, 2014

FIRE SMAKER PÅ ETT FATI helgen har jeg vært på familebesøk hos min tante og onkel, og fire fettere og kusiner. I tillegg var storesøster der med mann og baby. Det ga meg selvfølgelig en gylden mulighet til ikke bare å bake masse cupcakes, men også til å få litt tilbakemeldinger fra andre enn min kjære prøvekanin av en mann her hjemme. 

Jeg bestemte meg for fire ulike smaker; chocolate, banana, chocolatechip og coconut. I tillegg tok jeg med restene av lime-cupcakesene. Det var stor jubel da jeg ankom med 30 cupcakes, og det ble en sen fredagskveld med mange mette familiemedlemmer. Responsen var overraskende god, jeg er alltid spent når publikummet ikke er vant med verken glutenfri eller sukkerfri bakst. Men da jeg mot slutten av kvelden observerte min onkel slikke cupcakesformen på en lime-cupcake, DA var jeg rørt. Og overbevist om at baksten virkelig falt i smak. 

Oppskrifter kommer utover uken, og iløpet av uken skjer det også store nyheter som forhåpentligvis vil gi denne bloggen og dette prosjektet en liten boost. Jeg holder på å sprekke av spenning! Gleder meg til å dele det med dere fine folk som allerede har funnet meg og leser bloggen. Takk! Ha en fin søndag!

-Live-
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar