Høsten er her for fullt, det er kjøligere i luften og mørkere om kvelden, men på kjøkkenet kan vi heldigvis drømme oss tilbake til varme, lyse sommerdager og spise nydelige vanilje-cupcakes med marengstopping. Disse er lette og luftige, og marengsfrostingen er så fantastisk god.
Hvis du er glad i bakst som er gjort på en-to-tre er disse akkurat hva du leter etter. Stort enklere får du det ikke! Prøv da vel :)
VANILJECUPCAKES
med luftig marengsfrosting
Cupcakes (8 stk)
5 egg
1 dl sukrin
4 ss mandelmel
2 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
50 g smør
Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt smøret og tilsett tilslutt. Fordel i cupcakes-former og stek midt i ovnen på 175 grader i 20 min.
Marengsfrosting
2 eggehvitter
3 ss sukrinmelis
Pisk eggehvitter og sukrinmelis til du kan snu bollen opp-ned uten søl. Det tar gjerne et par minutter. Fyll i sprøytepose og dekorèr.
Kos dere! Det er tirsdag, og på tirsdager bør man spise cupcakes.
-Live-
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar