september 30, 2014

NEW FAVOURITE; APRICOT-CUPCAKEGod morgen fine lesere!

Det er med stoor glede jeg deler denne oppskriften. Jeg har gått og tenkt på aprikos-cupcakes i mange dager, og i går fikk jeg endelig prøvd den ut. Da jeg tok baksten ut av ovnen luktet det så godt at jeg fikk tårer i øynene av lykke. Jeg har herved en ny absolutt favoritt-cupcake. 

Dette er en cupcake med litt mer mat i, den er laget på en base av gresk yoghurt, og fylt med nøtter og aprikos. Den passer derfor perfekt som frokost eller lunsj, kan du egentlig tenke deg en bedre start på dagen? Hvis du skal prøve ÈN cupcake av alle oppskriftene jeg har på bloggen, THIS IS THE ONE!


APRICOTS `n NUTS
frokostcupcake med aprikos og nøtter

3 ss kokosmel
2 ts bakepulver
1 dl sukrin+
0,5 dl mykt smør
2 egg (romtemperert)
1 dl gresk yoghurt (romtemperert)
1 ts vaniljepulver
1 neve hakkede mandler
1 neve hakkede hasselnøtter
1 neve hakkede tørkede aprikoser

Visp smør luftig. Tilsett litt og litt sukrin+. Deretter ett egg om gangen. Visp inn gresk yoghurt, vaniljepulver og stevia. I en annen bolle blander du mandelmel, kokosmel, bakepulver, hakkede nøtter og aprikos. Vend det tørre inn i det våte med en slikkepott. Ikke bland mer enn du må.

Fordel i cupcakeformer, jeg valgte å lage litt store cupcakes, så røren holdt til 5 stk. Stekes midt i ovnen på 175 grader i 25 min. 

Ta de ut og nyyyt lukten. Og så smaken. Med en deilig kopp kaffe og dagens avis! 


Ha en fin dag!
-Live-

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar