mars 26, 2015

IT`S BEEN A COCONUT-CRAZY LONG TIME..

- this colour.. -

- winter wonderland -

- coconut dream -God morgen og takk for sist fine folk (hvis dere fortsatt er der?)
La oss bare kalle en spade for en spade og innrømme at når man går fra å være ekstrahjelp til å være butikksjef på 4 uker, så blir livet i overkant travelt. Jeg har jobbet 150% de siste månedene, og har ikke hatt et sekund med bakelyst. Men, that`s about to change! Og dere likesinnede bakemennesker der ute, dere VET hvor heftig man kan savne å bake. Så de siste dagene har jeg vært tilbake på kjøkkenet, og HERREGUD for en følelse!

Men, nok om det, første cupcake på månedsvis måtte bli av noe jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet (bakeånden kommer over deg sånn helt uten forvarsel), så da ble det vaniljecupcake med kokoskrem. Disse er ikke bare glutenfrie og sukkerfrie, men også melkefrie! Jeg elsker kokos, så jeg elsket denne, mens mannen likte den best uten frostingen. Den smaker SKIKKELIG kokos. Klin kokos.

Vanillacupcake with coconut-dreamy-creamy-frosting
Vaniljecupcake med fløyelsmyk kokoskrem

Cupcakes (8 stk)
5 egg
1 dl sukrin
4 ss finmalte mandler
2 ss kokosmel
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 ts vaniljepulver
50 g smeltet kokosolje


Kokoskrem
2 bokser fullfett kokosmelk (kjøleskapskald)
4 ss sukrinmelis
(blå gelefarge, jeg bruker Wilton sine)


Visp egg og sukrin luftig. Bland det tørre og sikt inn i eggedosisen. Smelt kokosoljen og tilsett til slutt. Fordel i cupcakes-former og stek midt i ovnen på 175 grader i 20 min. Avkjøles helt på rist.

Skrap ut den stivnede kokoskremen øverst i boksene, ca 500 gram. Pisk dette godt sammen med sukrinmelis og valgfri gelefarge. Sett kremen til avkjøling i kjøleskapet. Når massen er stivnet, men ikke helt hard, fyller du kremen i sprøytepose og dekorerer cupcakes.


MAN, it feels good to be back! Og det er mer der det kommer fra, spennende prosjekter er på gang, følg med! Og ha en strålende torsdag, på tross av snøstormen :) 

- Live -


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar