november 02, 2014

CARROT CAKE CUPCAKES


God søndag!
FOR en uke dette har vært. Jeg har jobbet hver dag fra 9:30 til 18:30, og har ikke hatt noe overskudd til å bidre med nye cupcakes-oppskrifter. Jeg vet at jeg sa at denne oppskriften skulle komme ut forrige helg, så jeg må bare beklage at den kommer loong overdue.

Men uansett, den er ikke blitt mindre fantastisk av den grunn, gulrotcupcakes er farlig godt! Jeg har alltid vært i overkant fan av ostekremen på gulrotkaker, men synes alltid det er altfor lite krem iforhold til kake. Det fine med cupcakes er at det SKAL være mye topping, så dette er bare beyond perfect for meg. Forhåpentligvis for dere der ute også. Kos dere, og ha en fin søndagskveld videre!





CARROT CAKE CUPCAKES 
gulrotcupcakes med deilig ostekrem

Cupcakes:
4 egg
4 ss sukrin gold
4 ss kokosmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver
1 ts kanel
1 ts kardemomme
100 g smør
2,5 dl revet gulrot

Ostekrem:
150 g philadelphiaost (romtemperert)
100 g smør (romtemperert)
6 ss sukrinmelis

Smelt smør og riv gulrøttene. Visp egg og sukrin gold til eggedosis. Vend det tørre forsiktig inn i eggedosisen. Tilsett smør og gulrot.

Fordel røren i cupcakesformer og stek midt i ovnen på 180 grader i 15-20 min, følg med og stikk en gaffel eller lignende i kjernen på en cupcake, de er ferdig når gaffelen kommer ut ren. Avkjøl.

Pisk philadeladelphiaost og sukrinmelis luftig. Pisk deretter smøret kjapt inn. Det er viktig at både osten og smøret er romtempert, ellers vil de skille seg og bli klumpete.

Dekorer cupcakesene med ostekrem og spis og bli lykkelig :D




-Live-





Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar